Viser 1 - 10 av 25 tilbud
13 dager: Safarireise til Sør-Afrika & 5 netter på Mauritius, fra 25.995,-. Fly, alle overnattinger i Sørafrika og Mauritius med halvpensjon, safaritur i Kruger National Park, panoramatur til Drakensfjellene med mere
Et bryllup er en helt særegen begivenhet hvor den perfekte avslutning er en romantisk og eksklusiv bryllupsreise. Safaritur.no tilbyr nå to eventyrlige drømmereiser til Afrika, hvor safari i Kenya kombineres med badeferie på idylliske Zanzibar eller
Omgitt av en herlig hage med havet like utenfor, finner du dette luksushotellet i verdensklasse. Når du skal skjemme bort deg selv, er det bare å velge og vrake fra den omfattende spamenyen. Bungalower med privat basseng.
Apollo    
Reis til Tanzania om du vil ha en unik safariopplevelse utover det vanlige. Kombiner safari med paradisøyer som Zanzibar, Pemba Island, eller Seychellene.
The Manta resort & Underwater room! Pemba Island er den lille uoppdagede naboøya like nord for Zanzibar, utenfor Tanzanias kyst. En pakke på 10 netter på øya for 16 300 kroner! Her kan dere også bo i et rom under havoverflaten for 4 500 kr per natt!
Reis til flotte Cook Islands, og bo i luksus på Rarotonga og Aitutaki. Dette er turen for dere som ønsker en speisell opplevelse. Det være seg bryllupsreise, romantisk ferie, eller dere er på jakt etter en tur hvor dere kan slappe av og nyte roen, i
Hotel Villa Cortes er et fantastisk luksushotell midt i Playa de las Americas med sandstranden i umiddelbar nærhet. Villa Cortes minner om en meksikansk hacienda med varme farger og smakfull innredning. Spa.
Apollo    
Storby eller badestrand? Thailand har alt. Det sentrale og sørlige Thailand lokker med herlige strender, velsmakende matretter og fantastiske hotell. På enkelte feriesteder er det et hektisk fornøyelsesliv og på andre er det roen som råder.
Apollo    
legant boutiquehotell i fredelige omgivelser, ypperlig for luksusferie for to. Den eventyrlige havutsikten fra bassengområdet inviterer til late timer solstolen; det innbydende spaet har deilige behandlinger for både ham og henne på menyen.
Apollo    
Her kan du unngå masseturismen. Her finner du paradisstrender der du slipper å albue deg frem. Passer for familien, vennegjengen og nygifte.
Side:123Neste