Viser 1 - 10 av 27 tilbud
Rett ved ekvator ligger den frodige paradisøya Bali, som er en av de aller vakreste indonesiske øyene. Her er landskapet grønt med tropiske vekster, fargerike blomster og vidstrakte rismarker.
Apollo    
Reis til flotte Cook Islands, og bo i luksus på Rarotonga og Aitutaki. Dette er turen for dere som ønsker en speisell opplevelse. Det være seg bryllupsreise, romantisk ferie, eller dere er på jakt etter en tur hvor dere kan slappe av og nyte roen, i
13 dager: Safarireise til Sør-Afrika & 5 netter på Mauritius, fra 25.995,-. Fly, alle overnattinger i Sørafrika og Mauritius med halvpensjon, safaritur i Kruger National Park, panoramatur til Drakensfjellene med mere
Et bryllup er en helt særegen begivenhet hvor den perfekte avslutning er en romantisk og eksklusiv bryllupsreise. Safaritur.no tilbyr nå to eventyrlige drømmereiser til Afrika, hvor safari i Kenya kombineres med badeferie på idylliske Zanzibar eller
The Manta resort & Underwater room! Pemba Island er den lille uoppdagede naboøya like nord for Zanzibar, utenfor Tanzanias kyst. En pakke på 10 netter på øya for 16 300 kroner! Her kan dere også bo i et rom under havoverflaten for 4 500 kr per natt!
Opplev romantikk på The Westin Dragonara Resort på Malta! Vi sørger for at dere kan slappe av og bare nyte av hverandre på bryllupsreisen, bryllupet eller om dere bare vil ha noen romantiske dager sammen.
Reis til Tanzania om du vil ha en unik safariopplevelse utover det vanlige. Kombiner safari med paradisøyer som Zanzibar, Pemba Island, eller Seychellene.
Storby eller badestrand? Thailand har alt. Det sentrale og sørlige Thailand lokker med herlige strender, velsmakende matretter og fantastiske hotell. På enkelte feriesteder er det et hektisk fornøyelsesliv og på andre er det roen som råder.
Apollo    
Et elegant resort der man tar dagen som den kommer på ekte thai-manér. Det stemningsfulle bassengområdet er virkelig noe utover det vanlige. Bestill rom med privat basseng for den ultimate feriefølelsen!
Apollo    
Reis til Kenya reiser dersom du vil ha en unik safariopplevelse utover det vanlige. Kombiner safari med paradisøyer som Zanzibar, Pemba Island, eller Seychellene.
Side:123Neste