Viser 1 - 10 av 26 tilbud
13 dager: Safarireise til Sør-Afrika & 5 netter på Mauritius, fra 25.995,-. Fly, alle overnattinger i Sørafrika og Mauritius med halvpensjon, safaritur i Kruger National Park, panoramatur til Drakensfjellene med mere
Reis til Tanzania om du vil ha en unik safariopplevelse utover det vanlige. Kombiner safari med paradisøyer som Zanzibar, Pemba Island, eller Seychellene.
Et bryllup er en helt særegen begivenhet hvor den perfekte avslutning er en romantisk og eksklusiv bryllupsreise. Safaritur.no tilbyr nå to eventyrlige drømmereiser til Afrika, hvor safari i Kenya kombineres med badeferie på idylliske Zanzibar eller
Opplev romantikk på The Westin Dragonara Resort på Malta! Vi sørger for at dere kan slappe av og bare nyte av hverandre på bryllupsreisen, bryllupet eller om dere bare vil ha noen romantiske dager sammen.
The Manta resort & Underwater room! Pemba Island er den lille uoppdagede naboøya like nord for Zanzibar, utenfor Tanzanias kyst. En pakke på 10 netter på øya for 16 300 kroner! Her kan dere også bo i et rom under havoverflaten for 4 500 kr per natt!
Rett ved ekvator ligger den frodige paradisøya Bali, som er en av de aller vakreste indonesiske øyene. Her er landskapet grønt med tropiske vekster, fargerike blomster og vidstrakte rismarker.
Apollo    
legant boutiquehotell i fredelige omgivelser, ypperlig for luksusferie for to. Den eventyrlige havutsikten fra bassengområdet inviterer til late timer solstolen; det innbydende spaet har deilige behandlinger for både ham og henne på menyen.
Apollo    
All Inclusive-hotellet for deg som bare nøyer deg med det aller beste. På Alila Exclusive Resort & Spa Mitsis Hotel nyter du luksusliv på stranden med alt hva det innebærer. Ubegrenset bruk av WiFi, sjenerøs størrelse på bassenget og palasslignend...
Apollo    
The Westin Dragonara Resort er en luksus resort som ligger på en egen halvøy på Malta, rett ved St Julian´s. Dette er en oase av luksus der dere kan nyte stillheten, men likevel ha kort vei til restauranter, shopping og alt som Malta har å tilby.
Her kan du unngå masseturismen. Her finner du paradisstrender der du slipper å albue deg frem. Passer for familien, vennegjengen og nygifte.
Side:123Neste