Viser 1 - 10 av 21 tilbud
Reis til flotte Cook Islands, og bo i luksus på Rarotonga og Aitutaki. Dette er turen for dere som ønsker en speisell opplevelse. Det være seg bryllupsreise, romantisk ferie, eller dere er på jakt etter en tur hvor dere kan slappe av og nyte roen, i
Her kan du unngå masseturismen. Her finner du paradisstrender der du slipper å albue deg frem. Passer for familien, vennegjengen og nygifte.
Reis til Tanzania om du vil ha en unik safariopplevelse utover det vanlige. Kombiner safari med paradisøyer som Zanzibar, Pemba Island, eller Seychellene.
Et elegant resort der man tar dagen som den kommer på ekte thai-manér. Det stemningsfulle bassengområdet er virkelig noe utover det vanlige. Bestill rom med privat basseng for den ultimate feriefølelsen!
Apollo    
Et bryllup er en helt særegen begivenhet hvor den perfekte avslutning er en romantisk og eksklusiv bryllupsreise. Safaritur.no tilbyr nå to eventyrlige drømmereiser til Afrika, hvor safari i Kenya kombineres med badeferie på idylliske Zanzibar eller
All Inclusive-hotellet for deg som bare nøyer deg med det aller beste. På Alila Exclusive Resort & Spa Mitsis Hotel nyter du luksusliv på stranden med alt hva det innebærer. Ubegrenset bruk av WiFi, sjenerøs størrelse på bassenget og palasslignend...
Apollo    
The Manta resort & Underwater room! Pemba Island er den lille uoppdagede naboøya like nord for Zanzibar, utenfor Tanzanias kyst. En pakke på 10 netter på øya for 16 300 kroner! Her kan dere også bo i et rom under havoverflaten for 4 500 kr per natt!
Reis til Kenya reiser dersom du vil ha en unik safariopplevelse utover det vanlige. Kombiner safari med paradisøyer som Zanzibar, Pemba Island, eller Seychellene.
På den lille øya Cayo Santa Maria finnes alle forutsetninger for en avslappende ferie med sol og bad. Voksne par – møt luksustilværelsen. Beliggenhet i strandkanten, romantisk atmosfær og kulinariske opplevelser .
Apollo    
Vi tilbyr håndplukkede reiser på Maldivene til bra priser! Vi har med omsorg valgt ut et stort utvalg av overnattingssteder med 3-5* standard som passer de flestes ønsker. Brudepar såvel som familier. Store som små. Alle skal nyte!
Side:123Neste