Viser 1 - 10 av 26 tilbud
13 dager: Safarireise til Sør-Afrika & 5 netter på Mauritius, fra 25.995,-. Fly, alle overnattinger i Sørafrika og Mauritius med halvpensjon, safaritur i Kruger National Park, panoramatur til Drakensfjellene med mere
legant boutiquehotell i fredelige omgivelser, ypperlig for luksusferie for to. Den eventyrlige havutsikten fra bassengområdet inviterer til late timer solstolen; det innbydende spaet har deilige behandlinger for både ham og henne på menyen.
Apollo    
Et bryllup er en helt særegen begivenhet hvor den perfekte avslutning er en romantisk og eksklusiv bryllupsreise. Safaritur.no tilbyr nå to eventyrlige drømmereiser til Afrika, hvor safari i Kenya kombineres med badeferie på idylliske Zanzibar eller
The Westin Dragonara Resort er en luksus resort som ligger på en egen halvøy på Malta, rett ved St Julian´s. Dette er en oase av luksus der dere kan nyte stillheten, men likevel ha kort vei til restauranter, shopping og alt som Malta har å tilby.
Reis til Tanzania om du vil ha en unik safariopplevelse utover det vanlige. Kombiner safari med paradisøyer som Zanzibar, Pemba Island, eller Seychellene.
Vi tilbyr håndplukkede reiser på Maldivene til bra priser! Vi har med omsorg valgt ut et stort utvalg av overnattingssteder med 3-5* standard som passer de flestes ønsker. Brudepar såvel som familier. Store som små. Alle skal nyte!
Hele familien kommer til å trives her. Her venter herlige bad i bassenget, deilige spabehandlinger og fristende matopplevelser. Vil du ha det litt ekstra fint, så velg deluxerom. Da kan du gå rett ut i bassenget.
Apollo    
Hotel Villa Cortes er et fantastisk luksushotell midt i Playa de las Americas med sandstranden i umiddelbar nærhet. Villa Cortes minner om en meksikansk hacienda med varme farger og smakfull innredning. Spa.
Apollo    
Rett ved ekvator ligger den frodige paradisøya Bali, som er en av de aller vakreste indonesiske øyene. Her er landskapet grønt med tropiske vekster, fargerike blomster og vidstrakte rismarker.
Apollo    
I Phan Thiet trives den som foretrekker rolige dager på stranden og utflukter i vakre omgivelser. Her nyter du sol og bad i hotellets basseng eller på den vakre Mui Ne-stranden. Rett utenfor byen finner du også en av landets beste golfbaner.
Apollo    
Side:123Neste