Viser 1 - 10 av 26 tilbud
Reis til flotte Cook Islands, og bo i luksus på Rarotonga og Aitutaki. Dette er turen for dere som ønsker en speisell opplevelse. Det være seg bryllupsreise, romantisk ferie, eller dere er på jakt etter en tur hvor dere kan slappe av og nyte roen, i
Elegant boutiquehotell i fredelige omgivelser, ypperlig for luksusferie for to. Den eventyrlige havutsikten fra bassengområdet inviterer til late timer solstolen; det innbydende spaet har deilige behandlinger for både ham og henne på menyen.
Apollo    
Cuba tilbyr paradisstrender, historiske attraksjoner, cubanske rytmer, mat og kultur. Følg med på en rundreise kombinert med strand! 2 ukers program med mulighet til justering!
13 dager: Safarireise til Sør-Afrika & 5 netter på Mauritius, fra 25.995,-. Fly, alle overnattinger i Sørafrika og Mauritius med halvpensjon, safaritur i Kruger National Park, panoramatur til Drakensfjellene med mere
Reis til Kenya reiser dersom du vil ha en unik safariopplevelse utover det vanlige. Kombiner safari med paradisøyer som Zanzibar, Pemba Island, eller Seychellene.
Et bryllup er en helt særegen begivenhet hvor den perfekte avslutning er en romantisk og eksklusiv bryllupsreise. Safaritur.no tilbyr nå to eventyrlige drømmereiser til Afrika, hvor safari i Kenya kombineres med badeferie på idylliske Zanzibar eller
Enten du er på jakt etter det perfekte miljøet for ditt bryllup, en romantisk bryllupsreise eller kun en eventyrlig tur for 2, så har vi de perfekte reisemålene og hotellene for nettopp dette.
Ving    
The Manta resort & Underwater room! Pemba Island er den lille uoppdagede naboøya like nord for Zanzibar, utenfor Tanzanias kyst. En pakke på 10 netter på øya for 16 300 kroner! Her kan dere også bo i et rom under havoverflaten for 4 500 kr per natt!
I Phan Thiet trives den som foretrekker rolige dager på stranden og utflukter i vakre omgivelser. Her nyter du sol og bad i hotellets basseng eller på den vakre Mui Ne-stranden. Rett utenfor byen finner du også en av landets beste golfbaner.
Apollo    
Vi tilbyr håndplukkede reiser på Maldivene til bra priser! Vi har med omsorg valgt ut et stort utvalg av overnattingssteder med 3-5* standard som passer de flestes ønsker. Brudepar såvel som familier. Store som små. Alle skal nyte!
Side:123Neste