Restplasser
> Tyrkia297 kr
> Spania400 kr
> Kypros400 kr
> Egypt595 kr
> Italia798 kr
> Tunisia990 kr
> Portugal1 495 kr
> De forente a...4 330 kr
Fly til hele verden
> Londonfra 460 kr
> Alicantefra 531 kr
> Antalyafra 921 kr
> Istanbulfra 1 312 kr
> Las Palmasfra 1 316 kr
> Tel Avivfra 1 909 kr
> Newarkfra 2 537 kr
> New Yorkfra 2 605 kr
> Bangkokfra 3 317 kr
> Phuketfra 4 732 kr
Valamar Tamaris Residence, Porec, Kroatia
Foto: Roy Ismael
Valamar Tamaris Residence, Porec, Kroatia

Restplasser til Middelhavet

Gjør et reisekupp - snart tar vinterreisemålene over

Det finnes fortsatt mulighet til å vandre rundt i greske byer og bade på de tyrkiske strendene. Men ikke veldig lenge til. Pass på å gjør et reisekupp, prisene er lavere nå på høsten.
Sørlige Middelhavet er badevennlig
Høst er skogsturer for å plukke sopp og bær, og innekos fremfor peisen, men vi er mange som fortsatt lengter etter sol og varme. Det finner du akkurat nå i de sørlige delene av Middelhavet der det er herlige badetemperaturer etter en rekordvarm sommer. Været er ikke like stabilt som det er midt på sommeren, men det er veldig bra sjanser for late dager i solen om du reiser til steder som Kreta, Rhodos, Tyrkia eller Kypros. Kan du tenke deg å reise litt lengre bort er Kanariøyene, Egypt og Thailand bra valg.
Nordlige Middelhavet for aktiviteter
Mange andre reisemål er på denne tiden av året perfekt for litt mer aktive reiser. Bra for deg som liker opplevelser og ikke bare vil ligge på solsengen. Opplev historiske, sjarmerende byer i Kroatia og Italia, gå på tur på Mallorca eller ta en sykkeltur på Menorca. Her finnes det mange destinasjoner å velge mellom.
Her er reisene
Vi har samlet de reiser som finnes i en oversikt for hvert land. Vi har filtrert frem de reiser med lavest pris som tilbyr spesifiserte hotell slik at du vet hva du får. Vi anbefaler ikke uspesifiserte reiser der overnattingsstedet mange ganger holder en veldig lav standard eller ligger langt bort fra alt av interesse. Liker du å reise på egen hånd kan du bestille fly og hotell selv. Klikk på en destinasjon for å se alle reiser og alternativ.
Kroatia
Krystallklart vann og shopping. Bra priser i tillegg til mange historiske og vakre severdigheter. Romantiske byer og alltid noe spennende å oppleve. Et komplett reisemål for voksne uten barn og familier med barn i tenårene.
> Makarska rivieraen600 kr
> Tučepi600 kr
> Podgora1 998 kr
> Bol2 098 kr
> Makarska2 623 kr
   
> Hvar3 098 kr
> Split4 098 kr
> Mlini4 798 kr
> Solaris4 998 kr
> Jelsa5 265 kr
Tyrkia
Bra prisnivå, bra strender og stort utvalg av reisemål. Her holder varmen seg oftest langt inn på høsten om du holder deg på sydkysten. Alanya og Antalya for byliv, og et stort utvalg av fornøyelser og butikker. Hvorfor ikke se deg rundt langs den fine kysten med leiebil?
> Alanya1 095 kr
> Side1 095 kr
> Marmaris1 395 kr
> Kemer1 410 kr
> Bodrum1 590 kr
   
> Bodrum-halvøya1 590 kr
> Kuşadası1 797 kr
> Antalya2 790 kr
> Incekum2 897 kr
> Belek5 990 kr
Kypros
Her er det varmt en bra bit inn på høsten og det er som regel deilige badetemperaturer i havet hele oktober. Ayia Napa for livlig miljø og party, Fig Tree Bay/Proteas eller Pafos for en roligere ferie, Limassol for litt mer byliv. Vil du være aktiv finnes det mange flotte vandringsruter i Trodosfjellene.
> Ayia Napa1 695 kr
   
> Fig Tree Bay3 695 kr
Hellas
Kreta og de sørligste øyene i den greske øyverden er perfekt for sol, bad og aktiviteter på høsten. Utforsk naturen og byene på formiddagen, slapp av på stranden eller ved bassenget på ettermiddagen. Kreta frister med mange historiske severdigheter i tillegg til strandlivet, og her finnes det mange kjente vandringsruter. De mest kjente er Imbros og Samaria.
> Rhodos1 495 kr
> Faliraki1 495 kr
> Kos1 595 kr
> Skiathos1 595 kr
   
> Skopelos1 595 kr
> Skópelos1 595 kr
> Livádia1 595 kr
> Tilos1 595 kr
Spania
Spania er alltid Spania. En klassiker som viser opp et nytt ansikt hver gang man reiser dit. Mallorca og Menorca er perfekt for aktiviteter, rundturer med buss eller leiebil. Er du heldig så er det varmt i vannet også. Kanariøyene har sommervarme hele høsten og vil du være sikker på å få behagelige badetemperaturer skal du reise dit.
> Mallorca1 395 kr
> Cala d'Or1 395 kr
> Playa de Palma1 595 kr
> Palma de Mallorca1 595 kr
> Playa de Muro1 898 kr
   
> Alcúdia2 195 kr
> Cala Bona2 445 kr
> Murcia2 465 kr
> Costa del Sol2 467 kr
> Nerja2 467 kr
Thailand
Middelhavet? Ikke en gang i nærheten, men et bra alternativ for deg som vil reise lengre bort og leve i et miljø med veldig lavt prisnivå. Trenger nok ikke noen nærmere presentasjon.
Charter til Bangkok
Bangkok
8 098 kr
Charter til Kata
Kata
8 248 kr
Charter til Hua Hin
Hua Hin
8 498 kr
Charter til Karon Beach
Karon Beach
8 595 kr
Charter til Bangkok
Bangkok
8 798 kr
Charter til Ao Nang
Ao Nang
8 848 kr
Charter til Ban Khao Lak
Ban Khao Lak
8 848 kr
Charter til Patong
Patong
9 248 kr
Charter til Ban Khao Lak
Ban Khao Lak
9 295 kr
Charter til Hua Hin
Hua Hin
9 298 kr
   
Charter til Ao Nang
Ao Nang
9 495 kr
Charter til Kata
Kata
9 595 kr
Charter til Karon Beach
Karon Beach
9 598 kr
Charter til Ao Nang
Ao Nang
9 598 kr
Charter til Karon Beach
Karon Beach
9 648 kr
Charter til Karon Beach
Karon Beach
9 695 kr
Charter til Patong
Patong
9 798 kr
Charter til Ko Kho Khao
Koh Kho Khao
9 895 kr
Charter til Ban Khao Lak
Ban Khao Lak
9 895 kr
Charter til Patong
Patong
9 895 kr
Roy
Roy Ismael
Publisert: 2012-09-09

Fler reiser til solen
Ferie ved Gardasjøen
Foto: Thinkstock
>
Oppdag Italias største sjø og byene rundt omkring I Nord-Italia ligger Gardasjøen, et reisemål for deg som er ute etter natur, kultur og godt vin. Her guider vi deg til den perfekte ferien ved den populære og vakre sjøen.
Gamle og nye favoritter på Mallorca
Foto: Ving
>
Mallorca – det paradis det en gang var I over 50 år har turister besøkt feriefavoritten Mallorca. De siste ti årene har øyas innbyggere drevet et utrettelig miljøarbeid for at øya igjen skal bli det paradiset det en gang var. Vi har plukket frem gamle og nye favoritter på Mallorca.
Fem greske hotellperler
Foto: Thinkstock
>
Drøm deg bort til noen av sommerens beste charterhotell Sommer i Hellas er noe av det beste som finnes. Her tipser vi om fem hotell i den greske øyverden som har det lille ekstra.
Øyhopping i Hellas
Foto: Thinkstock
>
Vi viser veien til sommerens beste ferie Å dra på øyhopping i Hellas kan fort bli en av de beste feriene du har vært på. Med så mange øyer å velge mellom er det ikke umulig å finne en som passer selv for den mest kresne.
Oppdag solsikre favoritten Rhodos
Foto: Thinkstock
>
De beste tipsene til solgudens øy i Hellas Rhodos er en av de absolutte favorittene i den greske øyverden. Det er en mangfolding øy med mange fine feriebyer, lange strender, solsikkert vær og bra shopping.
Alle charterreiser i august
Foto: Thinkstock
>
Finn en reise til Syden før høsten kommer Vi er snart inne i de siste ukene av sommerferien, og da gjelder det å passe på å komme seg bort å få litt sol om det har vært lite av den sorten så langt.
Seks familiehotell ved Middelhavet
Foto: Thinkstock
>
Sommerfavoritter for deg som reiser med barn På sommerhalvåret lokker Middelhavet som aller mest, og det er som regel hit charterflyene går. For å hjelpe deg i valget har vi plukket frem Middelhavets seks beste familiehotell.
Øyhopping i Kroatia
Foto: Thinkstock
>
Oppdag Kroatias vakre skjærgård Kroatia har en utrolig vakker skjærgård og er et perfekt reisemål om du vil reise med båt mellom øyene. Vi har valgt ut noen øyer som er litt ekstra spennende å besøke i ferien.
Kroatias beste charterluksus
Foto: Thinkstock
>
Hotellene for deg som vil ha det lille ekstra Her har vi valgt ut fire luksushotell du kan reise til med charterfly i sommer.
Alle reiser til Kroatia i august
Foto: Thinkstock
>
Finn en billig reise Herlige Kroatia er en av sommerens store vinnere, og det er et reisemål som har noe for alle. Vil du ha en uke sol og sommer nå i august har vi funnet frem de billigste reisene akkurat nå.