Tilbud
Malaysia -  villmarksliv & paradisstrender
Les om våre fine reiseprogram til Malaysia der vi tilbyr storbyli...
Kenzan Tours
Borneo - unik natur, villmarksliv & kultur...
Opplev Borneos fantastiske natur & dyreliv, kulturen og paradisst...
Kenzan Tours
Restplasser
> Spania395 kr
> Tyrkia495 kr
> Kypros495 kr
> Egypt605 kr
> Portugal795 kr
> Tunisia990 kr
> Italia2 114 kr
> De forente a...3 434 kr
> Mexico10 845 kr
Fly til hele verden
> Londonfra 461 kr
> Alicantefra 842 kr
> Istanbulfra 1 287 kr
> Las Palmasfra 1 388 kr
> Antalyafra 1 511 kr
> New Yorkfra 2 011 kr
> Orlandofra 2 412 kr
> Newarkfra 2 517 kr
> Bangkokfra 3 223 kr
> Phuketfra 4 653 kr
Medlemsfoto: Onfire
Perhentian Islands lokker med paradisstrender, snorkling og barfotluksus.

Deilig øyliv i Malaysia

Flybilletter til Malaysia
> Kuala Lumpurfra 4 414 kr
> Kota Kinabalufra 4 717 kr
> George Townfra 5 460 kr
> Kuchingfra 6 272 kr
> Padang Mat Siratfra 6 721 kr
> Mirifra 7 595 kr
> Tawaufra 9 160 kr
> Sibufra 10 586 kr

Her er det ingen masseturisme

Malaysia er en tropisk oase med mange vakre paradisøyer. Nyt strandliv, dykking i verdensklasse og eventyr som for eksempel jungelsafari. Her er noen av våre favorittøyer i Malaysia.
Malaysia er fortsatt ikke et like utviklet turistland som naboen Thailand. Det er også mye billigere å være her. Du kan velge mellom både store og små øyer som alle har sitt eget særpreg. De malaysiske øyene har strandliv for alle smaker, uansett om du foretrekker å ligge i en hengekøye hele dagen eller dykke og snorkle. Du kan nyte god mat og drikke og ha kort vei til et spennende fornøyelsesliv om du vil det. Tenk på at østkysten har monsunregn mellom november og februar. På vestkysten regner det litt nå og da hele året, men den tørreste perioden er mellom mai og september.
På østkysten finner du roen
Øyene på østkysten er generelt mindre utbygd enn på øyene på vestkysten. Det er ofte en mye roligere atmosfære, men også et mindre utvalg av restauranter og fornøyelser. Vakre Tioman Island er en av østkysten mest populære reisemål. Her er det tett jungel og mange bra strender og overnattingsmuligheter. Hit kommer folk som vil sole, bade og bare slappe av. Den lille øya er dekt av en frodig jungel som venter på å bli utforsket og det finnes vakre korallrev man kan svømme ut til fra strendene. Øya Sibu er en stille og litt bortgjemt øy som blant annet er kjent fra tv-serien Robinsonekspedisjonen.
Snorkling og strandliv på Perhentian
Lenger nord finner du Perhentian Islands, som består av den store øya Besar og den lille øya Kecil. Stranden er hvit og vannet er turkisblått med fantastisk snorkling bare 50 meter fra strandkanten. Besar tiltrekker seg både par og barnefamilier, mens lille Kecil er populær hos backpackere fra hele verden. Øyene ligger i en marin nasjonalpark og her kan du få noen fantastiske dykkeopplevelser. Det finnes mye liv under overflaten og du kan se alt fra havskilpadder til klovnefisk og revhai. Du kommer deg hit med båt fra Kuala Besut. Båtreisen koster cirka hundre kroner og tar omtrent tretti minutter avhengig av vær og vind.
Jungelsafari og orangutanger på Borneo
Borneo er verdens tredje største øy og har urgammel regnskog, eventyrlige nasjonalparker og vakre strender. På den indonesiske delen av øya, Kalimantan, ligger nasjonalparkene Tanjung Puting og Sembangau der du kan få treffe orangutanger både på rehabiliteringssenter og i det fri. Regnperioden her varer fra oktober til april, høysesongen fra mai til september.
Langkawi – manges favoritt
På vestkysten ligger skjærgården Langkawi med omkring 100 øyer. Hovedøya heter Pulau Langkawi og er Malaysias mest populære øy. Her er det vakre strender og hit kommer man først og fremst for å sole og bade på hvite korallstrender. Når du er lei å ligge på stranden og se på palmene som vaier i vinden kan du dra på en utflukt og se øyas jungeldekte berg og flotte vannfall. Øya har mange luksushotell, men også mindre bungalowhotell bortenfor allfarvei.
Slik kommer du deg hit
Det går fly til Malaysia med flere av de store europeiske og asiatiske flyselskapene. Ofte får du bytte fly en gang i Europa og en gang i Malaysia for å komme deg ut til øyene.
Louisewinberg
Louise Winberg
Publisert: 2011-10-31
Oppdatert: 2012-09-02
Reis til varmen i Asia i vinter

Reis til Malaysia

Fly til Malaysia  fr. 4 414 kr
Hotell i Malaysia  fr. 67 kr/natt
Hvor er det varmt i oktober?
Foto: Thinkstock
>
Reisemålene med sommervarme i høst Lengter du etter sol og varme på høsten? Det finnes mange steder å reise om du vil ha litt sommervarme i oktober, og her kan du finne din reise.
London – dette må du få med deg
Foto: Thinkstock
>
Tips for deg som planlegger en Londonweekend i høst London er et reisemål som går et besøke både en og flere ganger. Det finnes utrolig mye å se og gjøre, og vi har valgt ut noe av det beste London har å tilby.
Reis til Syden i høstferien
Foto: Thinkstock
>
På tide å bestille høstens charterferie Den norske høsten kan være veldig lang, kald og mørk – hvorfor ikke ta en pause og reise til solen når barna har skoleferie? Men ikke vent for lenge, flyene blir kjapt fullbooket når skolene har stengt.
Her er det fortsatt sommer
Foto: Thinkstock
>
Billige charterreiser tilbake til sommeren Rundt Middelhavet finnes mange reisemål der det fortsatt er varmt i september, og uansett om du velger Tyrkia, Kreta eller Kypros kan du forvente deg deilige sommertemperaturer.
Høstens billigste weekendbyer
Foto: Thinkstock
>
Finn en billig flybillett til din høstweekend Bestill en billig flybillett til noen av Europas herlige weekendbyer. Vi har valgt ut de storbyene det er billigst å reise til – perfekt for deg som vil komme unna med en billig helg eller som heller bruker pengene på plass enn på reisen dit.
Prisras på restplasser til Syden
Foto: Thinkstock
>
Nå er det billig å reise Vil du få med deg litt mer sol og varme inn i høstkulden? Akkurat nå er det prisras på restplasser, og vi har valgt ut de billigste reisene for deg som forlenge sommeren.
Alle charterreiser i juleferien
Foto: Thinkstock
>
Det er nå du skal bestille Om noen måneder er det julaften. Vil du ha ribbe og risengrynsgrøt på bordet, eller frister det mer med spanske tapas, mexikanske tacos eller kanskje en thailandsk pad thai? Her er alle reiser til solen i juleferien.
Siste sjanse for Sydensol i år
Foto: Thinkstock
>
Her er det fortsatt varmt i oktober Når høstens mulm og mørke har lagt seg over landet er det mange som vil passe på å få seg en siste uke med sol og sommer før vinteren står for døren. I Middelhavet begynner det å bli litt svalere, men det er fortsatt veldig behagelige temperaturer.
Rimelige hotell i New York
Foto: Thinkstock
>
Det er mulig å bo både billig og bra i New York Planlegger du en reise til New York, men har oppdaget hvor utrolig dyrt det er å bo på hotell i det som kanskje er verdens beste storby? Vi har funnet frem noen hotell som ikke tar hele reisebudsjettet ditt.
Bo billig og bra på Gran Canaria
Foto: Ving
>
6 rimelige charterhotell på favorittøya Gran Canaria er et av vinterens mest populære charterreisemål. Vi har valgt ut seks hotell for deg som vil ha en solfylt, spansk og rimelig solferie når kulden har lagt seg over Norge.