Tilbud
Malaysia -  villmarksliv & paradisstrender
Les om våre fine reiseprogram til Malaysia der vi tilbyr storbyli...
Kenzan Tours
Borneo - unik natur, villmarksliv & kultur...
Opplev Borneos fantastiske natur & dyreliv, kulturen og paradisst...
Kenzan Tours
Restplasser
> Spania298 kr
> Tyrkia398 kr
> Kypros400 kr
> Tunisia590 kr
> Portugal695 kr
> Egypt695 kr
> De forente a...3 208 kr
> Mexico10 845 kr
Fly til hele verden
> Londonfra 466 kr
> Alicantefra 629 kr
> Málagafra 646 kr
> Antalyafra 1 023 kr
> Las Palmasfra 1 380 kr
> Orlandofra 2 258 kr
> New Yorkfra 2 308 kr
> Newarkfra 2 521 kr
> Bangkokfra 3 317 kr
> Phuketfra 4 787 kr
Medlemsfoto: Onfire
Perhentian Islands lokker med paradisstrender, snorkling og barfotluksus.

Deilig øyliv i Malaysia

Flybilletter til Malaysia
> Kuala Lumpurfra 4 414 kr
> Kota Kinabalufra 4 717 kr
> George Townfra 5 460 kr
> Kuchingfra 6 272 kr
> Padang Mat Siratfra 6 721 kr
> Mirifra 7 595 kr
> Tawaufra 9 160 kr
> Sibufra 10 586 kr

Her er det ingen masseturisme

Malaysia er en tropisk oase med mange vakre paradisøyer. Nyt strandliv, dykking i verdensklasse og eventyr som for eksempel jungelsafari. Her er noen av våre favorittøyer i Malaysia.
Malaysia er fortsatt ikke et like utviklet turistland som naboen Thailand. Det er også mye billigere å være her. Du kan velge mellom både store og små øyer som alle har sitt eget særpreg. De malaysiske øyene har strandliv for alle smaker, uansett om du foretrekker å ligge i en hengekøye hele dagen eller dykke og snorkle. Du kan nyte god mat og drikke og ha kort vei til et spennende fornøyelsesliv om du vil det. Tenk på at østkysten har monsunregn mellom november og februar. På vestkysten regner det litt nå og da hele året, men den tørreste perioden er mellom mai og september.
På østkysten finner du roen
Øyene på østkysten er generelt mindre utbygd enn på øyene på vestkysten. Det er ofte en mye roligere atmosfære, men også et mindre utvalg av restauranter og fornøyelser. Vakre Tioman Island er en av østkysten mest populære reisemål. Her er det tett jungel og mange bra strender og overnattingsmuligheter. Hit kommer folk som vil sole, bade og bare slappe av. Den lille øya er dekt av en frodig jungel som venter på å bli utforsket og det finnes vakre korallrev man kan svømme ut til fra strendene. Øya Sibu er en stille og litt bortgjemt øy som blant annet er kjent fra tv-serien Robinsonekspedisjonen.
Snorkling og strandliv på Perhentian
Lenger nord finner du Perhentian Islands, som består av den store øya Besar og den lille øya Kecil. Stranden er hvit og vannet er turkisblått med fantastisk snorkling bare 50 meter fra strandkanten. Besar tiltrekker seg både par og barnefamilier, mens lille Kecil er populær hos backpackere fra hele verden. Øyene ligger i en marin nasjonalpark og her kan du få noen fantastiske dykkeopplevelser. Det finnes mye liv under overflaten og du kan se alt fra havskilpadder til klovnefisk og revhai. Du kommer deg hit med båt fra Kuala Besut. Båtreisen koster cirka hundre kroner og tar omtrent tretti minutter avhengig av vær og vind.
Jungelsafari og orangutanger på Borneo
Borneo er verdens tredje største øy og har urgammel regnskog, eventyrlige nasjonalparker og vakre strender. På den indonesiske delen av øya, Kalimantan, ligger nasjonalparkene Tanjung Puting og Sembangau der du kan få treffe orangutanger både på rehabiliteringssenter og i det fri. Regnperioden her varer fra oktober til april, høysesongen fra mai til september.
Langkawi – manges favoritt
På vestkysten ligger skjærgården Langkawi med omkring 100 øyer. Hovedøya heter Pulau Langkawi og er Malaysias mest populære øy. Her er det vakre strender og hit kommer man først og fremst for å sole og bade på hvite korallstrender. Når du er lei å ligge på stranden og se på palmene som vaier i vinden kan du dra på en utflukt og se øyas jungeldekte berg og flotte vannfall. Øya har mange luksushotell, men også mindre bungalowhotell bortenfor allfarvei.
Slik kommer du deg hit
Det går fly til Malaysia med flere av de store europeiske og asiatiske flyselskapene. Ofte får du bytte fly en gang i Europa og en gang i Malaysia for å komme deg ut til øyene.
Louisewinberg
Louise Winberg
Publisert: 2011-10-31
Oppdatert: 2012-09-02
Reis til varmen i Asia i vinter

Reis til Malaysia

Fly til Malaysia  fr. 4 414 kr
Hotell i Malaysia  fr. 67 kr/natt
Siste sjanse for Sydensol i år
Foto: Thinkstock
>
Her er det fortsatt varmt i oktober Når høstens mulm og mørke har lagt seg over landet er det mange som vil passe på å få seg en siste uke med sol og sommer før vinteren står for døren. I Middelhavet begynner det å bli litt svalere, men det er fortsatt veldig behagelige temperaturer.
Rimelige hotell i New York
Foto: Thinkstock
>
Det er mulig å bo både billig og bra i New York Planlegger du en reise til New York, men har oppdaget hvor utrolig dyrt det er å bo på hotell i det som kanskje er verdens beste storby? Vi har funnet frem noen hotell som ikke tar hele reisebudsjettet ditt.
Bo billig og bra på Gran Canaria
Foto: Ving
>
6 rimelige charterhotell på favorittøya Gran Canaria er et av vinterens mest populære charterreisemål. Vi har valgt ut seks hotell for deg som vil ha en solfylt, spansk og rimelig solferie når kulden har lagt seg over Norge.
Møt sensommeren på Kreta
Foto: Thinkstock
>
Reis til Kreta i september Når sommeren er over her hjemme er fortsatt den beste sommermåneden i vente på Kreta. Har du aldri vært der i september før er det på tide.
Slik bor du billig i høstens weekendbyer
Foto: Thinkstock
>
Prisoversikt på hotell i høst Nå er det på tide å planlegge høstens langhelg i en av de europeiske storbyene. For deg som reiser med et lite budsjett tipser vi om både byer og hotell som er ekstra rimelige.
På tide å bestille vinterens solreiser
Foto: Thinkstock
>
Finn sommervarme midt på vinteren Selv om det er fortsatt er sommer er det faktisk på tide å bestille vinterens solreise om du vil sikre deg en plass på de mest populære avreisedatoene. Her har du en oversikt over vinterens reiser til solen.
Restplasser under 2500
Foto: Thinkstock
>
Nå kan du gjøre et reisekupp Det finnes mange solsjanser for den som lengter til Syden nå eller mot slutten av sommeren. Her er alle restplasser under 2500 kroner akkurat nå.
Her bor du best på Kypros
Foto: Thinkstock
>
Populære områder og hotell på favorittøya i Middelhavet Kypros er et reisemål med lang sommersesong og en sol som skimmer langt ut på høsten. Her finnes mange av Europas vakreste strender med krystallklart og rent vann. Vi jhelper deg å velge rett områder og hotell for din ferie.
Bo billig og bra på hotell i London
Foto: Thinkstock
>
Hotell for deg som vil legge pengene på shopping i London London er en av våre mest populære weekendbyer, flyreisen er kort og shoppingen helt fantastisk. Vil du bo billig, men bra og ha penger over til mat, fornøyelser og shopping. Her er seks hotell for deg som vil bo i sentrale London, men likevel ha penger til overs for annet.
100 billigste all inclusive-reisene
Foto: Thinkstock
>
Avslutt sommeren i Syden Det er fortsatt et par uker igjen av sommerferien og om du ikke har kommet deg avgårde til Syden enda, eller helt enkelt ikke kan få nok av late dager ved Middelhavet, så har vi funnet frem de billigste reisene akkurat nå.