Tilbud
Malaysia -  villmarksliv & paradisstrender
Les om våre fine reiseprogram til Malaysia der vi tilbyr storbyli...
Kenzan Tours
Borneo - unik natur, villmarksliv & kultur...
Opplev Borneos fantastiske natur & dyreliv, kulturen og paradisst...
Kenzan Tours
Restplasser
> Spania495 kr
> Kypros495 kr
> Tyrkia495 kr
> Tunisia1 290 kr
> Italia1 498 kr
> Egypt1 595 kr
> Portugal1 795 kr
> De forente a...4 351 kr
Fly til hele verden
> Londonfra 466 kr
> Alicantefra 542 kr
> Antalyafra 921 kr
> Istanbulfra 1 312 kr
> Las Palmasfra 1 316 kr
> Tel Avivfra 1 909 kr
> New Yorkfra 2 608 kr
> Newarkfra 2 772 kr
> Bangkokfra 3 317 kr
> Phuketfra 4 719 kr
Medlemsfoto: Onfire
Perhentian Islands lokker med paradisstrender, snorkling og barfotluksus.

Deilig øyliv i Malaysia

Flybilletter til Malaysia
> Kuala Lumpurfra 4 414 kr
> George Townfra 5 460 kr
> Kuchingfra 6 272 kr
> Kota Kinabalufra 6 670 kr
> Padang Mat Siratfra 6 721 kr
> Mirifra 7 595 kr
> Tawaufra 9 160 kr

Her er det ingen masseturisme

Malaysia er en tropisk oase med mange vakre paradisøyer. Nyt strandliv, dykking i verdensklasse og eventyr som for eksempel jungelsafari. Her er noen av våre favorittøyer i Malaysia.
Malaysia er fortsatt ikke et like utviklet turistland som naboen Thailand. Det er også mye billigere å være her. Du kan velge mellom både store og små øyer som alle har sitt eget særpreg. De malaysiske øyene har strandliv for alle smaker, uansett om du foretrekker å ligge i en hengekøye hele dagen eller dykke og snorkle. Du kan nyte god mat og drikke og ha kort vei til et spennende fornøyelsesliv om du vil det. Tenk på at østkysten har monsunregn mellom november og februar. På vestkysten regner det litt nå og da hele året, men den tørreste perioden er mellom mai og september.
På østkysten finner du roen
Øyene på østkysten er generelt mindre utbygd enn på øyene på vestkysten. Det er ofte en mye roligere atmosfære, men også et mindre utvalg av restauranter og fornøyelser. Vakre Tioman Island er en av østkysten mest populære reisemål. Her er det tett jungel og mange bra strender og overnattingsmuligheter. Hit kommer folk som vil sole, bade og bare slappe av. Den lille øya er dekt av en frodig jungel som venter på å bli utforsket og det finnes vakre korallrev man kan svømme ut til fra strendene. Øya Sibu er en stille og litt bortgjemt øy som blant annet er kjent fra tv-serien Robinsonekspedisjonen.
Snorkling og strandliv på Perhentian
Lenger nord finner du Perhentian Islands, som består av den store øya Besar og den lille øya Kecil. Stranden er hvit og vannet er turkisblått med fantastisk snorkling bare 50 meter fra strandkanten. Besar tiltrekker seg både par og barnefamilier, mens lille Kecil er populær hos backpackere fra hele verden. Øyene ligger i en marin nasjonalpark og her kan du få noen fantastiske dykkeopplevelser. Det finnes mye liv under overflaten og du kan se alt fra havskilpadder til klovnefisk og revhai. Du kommer deg hit med båt fra Kuala Besut. Båtreisen koster cirka hundre kroner og tar omtrent tretti minutter avhengig av vær og vind.
Jungelsafari og orangutanger på Borneo
Borneo er verdens tredje største øy og har urgammel regnskog, eventyrlige nasjonalparker og vakre strender. På den indonesiske delen av øya, Kalimantan, ligger nasjonalparkene Tanjung Puting og Sembangau der du kan få treffe orangutanger både på rehabiliteringssenter og i det fri. Regnperioden her varer fra oktober til april, høysesongen fra mai til september.
Langkawi – manges favoritt
På vestkysten ligger skjærgården Langkawi med omkring 100 øyer. Hovedøya heter Pulau Langkawi og er Malaysias mest populære øy. Her er det vakre strender og hit kommer man først og fremst for å sole og bade på hvite korallstrender. Når du er lei å ligge på stranden og se på palmene som vaier i vinden kan du dra på en utflukt og se øyas jungeldekte berg og flotte vannfall. Øya har mange luksushotell, men også mindre bungalowhotell bortenfor allfarvei.
Slik kommer du deg hit
Det går fly til Malaysia med flere av de store europeiske og asiatiske flyselskapene. Ofte får du bytte fly en gang i Europa og en gang i Malaysia for å komme deg ut til øyene.
Louisewinberg
Louise Winberg
Publisert: 2011-10-31
Oppdatert: 2012-09-02
Reis til varmen i Asia i vinter

Reis til Malaysia

Fly til Malaysia  fr. 4 414 kr
Hotell i Malaysia  fr. 68 kr/natt
Alle charterreiser i august
Foto: Thinkstock
>
Finn en reise til Syden før høsten kommer Vi er snart inne i de siste ukene av sommerferien, og da gjelder det å passe på å komme seg bort å få litt sol om det har vært lite av den sorten så langt.
Seks familiehotell ved Middelhavet
Foto: Thinkstock
>
Sommerfavoritter for deg som reiser med barn På sommerhalvåret lokker Middelhavet som aller mest, og det er som regel hit charterflyene går. For å hjelpe deg i valget har vi plukket frem Middelhavets seks beste familiehotell.
Øyhopping i Kroatia
Foto: Thinkstock
>
Oppdag Kroatias vakre skjærgård Kroatia har en utrolig vakker skjærgård og er et perfekt reisemål om du vil reise med båt mellom øyene. Vi har valgt ut noen øyer som er litt ekstra spennende å besøke i ferien.
Kroatias beste charterluksus
Foto: Thinkstock
>
Hotellene for deg som vil ha det lille ekstra Her har vi valgt ut fire luksushotell du kan reise til med charterfly i sommer.
Alle reiser til Kroatia i august
Foto: Thinkstock
>
Finn en billig reise Herlige Kroatia er en av sommerens store vinnere, og det er et reisemål som har noe for alle. Vil du ha en uke sol og sommer nå i august har vi funnet frem de billigste reisene akkurat nå.
Sommerens siste reiser til solen
Foto: Thinkstock
>
Reis bort før du skal tilbake til skole og jobb Det finnes fortsatt en sjanse til å få litt sol og varme før høsten kommer, her er sommerens siste reiser til solen.
Høstens charterreiser
Foto: Thinkstock
>
Reis etter skolestart og spar penger Har du mulighet til å reise etter at skolene har starter så finnes det massevis av billige reiser å velge mellom. Pass derfor på å ta litt senere sommerferie i år om du kan og spar penger – her får du de billigste reisene etter skolestart.
Her skinner chartersolen lengst
Foto: Thinkstock
>
Herlige Sydenreiser i lavsesong Om du ikke kan få nok av sol og varme så finnes det mange reisemål som har en ekstra lang sommersesong. Her er reisemålene der skolen skinner varmt også i september og oktober.
Barnas beste hotell på Kypros
Foto: Ving
>
Familieferie i Syden på sitt beste Kypros er en klassiker som har en av de lengste sommersesongene i Middelhavet – hit kan du reise fra mars til oktober og få sommervarme. Skal du reise til Kyrpos med barn har vi funnet frem noen av Middelhavsøyas beste familiehotell.
Sveriges beste badeplasser
Foto: Terese Nilsson
>
Her kan du bade i sommer Det er ikke uten grunn at så mange nordmenn velger å legge ferien sin til Sverige. Her finnes så mange fine byer som ligger ved havet at alle kan finne sin favoritt, og om du lurer på hva du skal velge i år har vi funnet frem noen favoritter.