Tilbud
Borneo - unik natur, villmarksliv & kultur...
Opplev Borneos fantastiske natur & dyreliv, kulturen og paradisst...
Kenzan Tours
Malaysia -  villmarksliv & paradisstrender
Les om våre fine reiseprogram til Malaysia der vi tilbyr storbyli...
Kenzan Tours
Restplasser
> Spania495 kr
> Tyrkia497 kr
> Italia1 025 kr
> Kypros1 595 kr
> Frankrike1 727 kr
> Portugal1 995 kr
> Tunisia2 090 kr
> Jordan2 473 kr
> Marokko3 079 kr
> Egypt3 095 kr
Fly til hele verden
> Londonfra 469 kr
> Alicantefra 672 kr
> Istanbulfra 1 220 kr
> Las Palmasfra 1 350 kr
> New Yorkfra 2 016 kr
> Orlandofra 2 411 kr
> Newarkfra 2 506 kr
> Bangkokfra 3 327 kr
> Tokyofra 4 332 kr
> Phuketfra 4 453 kr
Medlemsfoto: Onfire
Perhentian Islands lokker med paradisstrender, snorkling og barfotluksus.

Deilig øyliv i Malaysia

Flybilletter til Malaysia
> Kuala Lumpurfra 4 414 kr
> Kota Kinabalufra 4 717 kr
> George Townfra 5 460 kr
> Kuchingfra 6 272 kr
> Padang Mat Siratfra 6 721 kr
> Sandakanfra 7 389 kr
> Mirifra 7 595 kr
> Tawaufra 9 160 kr
> Sibufra 10 586 kr

Her er det ingen masseturisme

Malaysia er en tropisk oase med mange vakre paradisøyer. Nyt strandliv, dykking i verdensklasse og eventyr som for eksempel jungelsafari. Her er noen av våre favorittøyer i Malaysia.
Malaysia er fortsatt ikke et like utviklet turistland som naboen Thailand. Det er også mye billigere å være her. Du kan velge mellom både store og små øyer som alle har sitt eget særpreg. De malaysiske øyene har strandliv for alle smaker, uansett om du foretrekker å ligge i en hengekøye hele dagen eller dykke og snorkle. Du kan nyte god mat og drikke og ha kort vei til et spennende fornøyelsesliv om du vil det. Tenk på at østkysten har monsunregn mellom november og februar. På vestkysten regner det litt nå og da hele året, men den tørreste perioden er mellom mai og september.
På østkysten finner du roen
Øyene på østkysten er generelt mindre utbygd enn på øyene på vestkysten. Det er ofte en mye roligere atmosfære, men også et mindre utvalg av restauranter og fornøyelser. Vakre Tioman Island er en av østkysten mest populære reisemål. Her er det tett jungel og mange bra strender og overnattingsmuligheter. Hit kommer folk som vil sole, bade og bare slappe av. Den lille øya er dekt av en frodig jungel som venter på å bli utforsket og det finnes vakre korallrev man kan svømme ut til fra strendene. Øya Sibu er en stille og litt bortgjemt øy som blant annet er kjent fra tv-serien Robinsonekspedisjonen.
Snorkling og strandliv på Perhentian
Lenger nord finner du Perhentian Islands, som består av den store øya Besar og den lille øya Kecil. Stranden er hvit og vannet er turkisblått med fantastisk snorkling bare 50 meter fra strandkanten. Besar tiltrekker seg både par og barnefamilier, mens lille Kecil er populær hos backpackere fra hele verden. Øyene ligger i en marin nasjonalpark og her kan du få noen fantastiske dykkeopplevelser. Det finnes mye liv under overflaten og du kan se alt fra havskilpadder til klovnefisk og revhai. Du kommer deg hit med båt fra Kuala Besut. Båtreisen koster cirka hundre kroner og tar omtrent tretti minutter avhengig av vær og vind.
Jungelsafari og orangutanger på Borneo
Borneo er verdens tredje største øy og har urgammel regnskog, eventyrlige nasjonalparker og vakre strender. På den indonesiske delen av øya, Kalimantan, ligger nasjonalparkene Tanjung Puting og Sembangau der du kan få treffe orangutanger både på rehabiliteringssenter og i det fri. Regnperioden her varer fra oktober til april, høysesongen fra mai til september.
Langkawi – manges favoritt
På vestkysten ligger skjærgården Langkawi med omkring 100 øyer. Hovedøya heter Pulau Langkawi og er Malaysias mest populære øy. Her er det vakre strender og hit kommer man først og fremst for å sole og bade på hvite korallstrender. Når du er lei å ligge på stranden og se på palmene som vaier i vinden kan du dra på en utflukt og se øyas jungeldekte berg og flotte vannfall. Øya har mange luksushotell, men også mindre bungalowhotell bortenfor allfarvei.
Slik kommer du deg hit
Det går fly til Malaysia med flere av de store europeiske og asiatiske flyselskapene. Ofte får du bytte fly en gang i Europa og en gang i Malaysia for å komme deg ut til øyene.
Louisewinberg
Louise Winberg
Publisert: 2011-10-31
Oppdatert: 2012-09-02
Reis til varmen i Asia i vinter

Reis til Malaysia

Fly til Malaysia  fr. 4 414 kr
Hotell i Malaysia  fr. 67 kr/natt
Slik blir juleferien billigere
Foto: Thinkstock
>
Spar penger ved å reise smartere Det er mange som vil synge julesanger under en palme istedenfor å danse rundt julegrana hjemme i Norge. Dessverre koster det en hel del penger å reise i julen, prisene er veldig høye på grunn av den store etterspørselen. Men er du smart, og litt fleksibel, så kan det bli billigere.
Høstweekend i Praha
Foto: Thinkstock
>
Her får du mye for pengene Den tsjekkiske hovedstaden er den perfekte weekendbyen, og med et stort utvalg av både kulturopplevelser, shopping og ølstuer er det et reisemål som kan passe for de aller fleste.
Barnefamiliens beste hotell på Gran Canaria
Foto: Ving
>
5 barnevennlige hotell til vinterens charterreise Planlegger du en familieferie på Gran Canaria så vil du mest sannsynlig også ha et hotell med med barnebasseng, barnevennlig miljø og morsomme aktiviteter for hele familien. Vi har valgt ut fem hotell som passer ekstra bra for barnefamilier.
Stor øy-guide til Karibien
Foto: Thinkstock
>
Finn din favoritt blant vinterens paradisøyer Drømmer du om en paradisstrand i Karibien? Det er mange øyer å velge mellom og det kan være vanskelig å vite hvilken som passer for deg. Her hjelper vi deg å finne rett i den karaibiske jungelen.
Restplasser til Middelhavet
Foto: Thinkstock
>
Gjør et reisekupp - snart tar vinterreisemålene over Det finnes fortsatt mulighet til å vandre rundt i greske byer og bade på de tyrkiske strendene. Men ikke veldig lenge til. Pass på å gjør et reisekupp, prisene er lavere nå på høsten.
Høstweekend i London
Foto: Thinkstock
>
Beste flyet og hotellet for din Londonweekend London topper alle lister over høstens heteste weekendby, med shopping, storbypuls og massevis av kjente severdigheter. Her er de billigste flybillettene til London og de beste hotellene.
Alle charterreiser i oktober
Foto: Thinkstock
>
Her er det størst solsjanser i høst Når kulden biter tak i Norge er det mange som passer på å sette seg på et fly til varmere breddegrader, kanskje til en deilig sandstrand for å bare nyte av sol og bad. Her er alle charterreiser til solen i oktober.
Vinterens heteste charternyheter
Foto: Thinkstock
>
Her er nyhetene for vinteren 14/15 Hver ny sesong presenterer charterarrangørene spennende nyheter i sitt sortiment. Her er noen av de mest spennende nyhetene.
Vinterens heteste charternyheter
Foto: Thinkstock
>
Her er nyhetene for vinteren 14/15 Hver ny sesong presenterer charterarrangørene spennende nyheter i sitt sortiment. Her er noen av de mest spennende nyhetene.
Best of Las Vegas
Foto: Thinkstock
>
Våre beste tips til den spennende storbyen Har du ikke vært i Las Vegas burde du reise dit for da har du faktisk gått glipp av noe. Og ordtaket What happens in Vegas, stays in Vegas glemmer vi denne gangen, for her er våre beste tips til hva du skal gøre og hvor du skal bo i gamblingens hovedstad Las Vegas.