Tilbud
Malaysia -  villmarksliv & paradisstrender
Les om våre fine reiseprogram til Malaysia der vi tilbyr storbyli...
Kenzan Tours
Borneo - unik natur, villmarksliv & kultur...
Opplev Borneos fantastiske natur & dyreliv, kulturen og paradisst...
Kenzan Tours
Restplasser
> Spania395 kr
> Kypros495 kr
> Tyrkia495 kr
> Italia498 kr
> Tunisia990 kr
> Egypt1 395 kr
> Portugal1 995 kr
> Frankrike3 900 kr
Fly til hele verden
> Londonfra 348 kr
> Alicantefra 467 kr
> Barcelonafra 542 kr
> Antalyafra 1 212 kr
> Las Palmasfra 1 382 kr
> New Yorkfra 2 408 kr
> Bangkokfra 3 017 kr
> Newarkfra 3 145 kr
> Los Ange...fra 3 842 kr
> Tokyofra 4 580 kr
Medlemsfoto: Onfire
Perhentian Islands lokker med paradisstrender, snorkling og barfotluksus.

Deilig øyliv i Malaysia

Flybilletter til Malaysia
> Kuala Lumpurfra 4 772 kr
> George Townfra 6 392 kr
> Padang Mat Siratfra 6 835 kr
> Kota Kinabalufra 7 351 kr
> Mirifra 7 595 kr
> Tawaufra 8 356 kr
> Sandakanfra 8 538 kr
> Kuchingfra 10 323 kr

Her er det ingen masseturisme

Malaysia er en tropisk oase med mange vakre paradisøyer. Nyt strandliv, dykking i verdensklasse og eventyr som for eksempel jungelsafari. Her er noen av våre favorittøyer i Malaysia.
Malaysia er fortsatt ikke et like utviklet turistland som naboen Thailand. Det er også mye billigere å være her. Du kan velge mellom både store og små øyer som alle har sitt eget særpreg. De malaysiske øyene har strandliv for alle smaker, uansett om du foretrekker å ligge i en hengekøye hele dagen eller dykke og snorkle. Du kan nyte god mat og drikke og ha kort vei til et spennende fornøyelsesliv om du vil det. Tenk på at østkysten har monsunregn mellom november og februar. På vestkysten regner det litt nå og da hele året, men den tørreste perioden er mellom mai og september.
På østkysten finner du roen
Øyene på østkysten er generelt mindre utbygd enn på øyene på vestkysten. Det er ofte en mye roligere atmosfære, men også et mindre utvalg av restauranter og fornøyelser. Vakre Tioman Island er en av østkysten mest populære reisemål. Her er det tett jungel og mange bra strender og overnattingsmuligheter. Hit kommer folk som vil sole, bade og bare slappe av. Den lille øya er dekt av en frodig jungel som venter på å bli utforsket og det finnes vakre korallrev man kan svømme ut til fra strendene. Øya Sibu er en stille og litt bortgjemt øy som blant annet er kjent fra tv-serien Robinsonekspedisjonen.
Snorkling og strandliv på Perhentian
Lenger nord finner du Perhentian Islands, som består av den store øya Besar og den lille øya Kecil. Stranden er hvit og vannet er turkisblått med fantastisk snorkling bare 50 meter fra strandkanten. Besar tiltrekker seg både par og barnefamilier, mens lille Kecil er populær hos backpackere fra hele verden. Øyene ligger i en marin nasjonalpark og her kan du få noen fantastiske dykkeopplevelser. Det finnes mye liv under overflaten og du kan se alt fra havskilpadder til klovnefisk og revhai. Du kommer deg hit med båt fra Kuala Besut. Båtreisen koster cirka hundre kroner og tar omtrent tretti minutter avhengig av vær og vind.
Jungelsafari og orangutanger på Borneo
Borneo er verdens tredje største øy og har urgammel regnskog, eventyrlige nasjonalparker og vakre strender. På den indonesiske delen av øya, Kalimantan, ligger nasjonalparkene Tanjung Puting og Sembangau der du kan få treffe orangutanger både på rehabiliteringssenter og i det fri. Regnperioden her varer fra oktober til april, høysesongen fra mai til september.
Langkawi – manges favoritt
På vestkysten ligger skjærgården Langkawi med omkring 100 øyer. Hovedøya heter Pulau Langkawi og er Malaysias mest populære øy. Her er det vakre strender og hit kommer man først og fremst for å sole og bade på hvite korallstrender. Når du er lei å ligge på stranden og se på palmene som vaier i vinden kan du dra på en utflukt og se øyas jungeldekte berg og flotte vannfall. Øya har mange luksushotell, men også mindre bungalowhotell bortenfor allfarvei.
Slik kommer du deg hit
Det går fly til Malaysia med flere av de store europeiske og asiatiske flyselskapene. Ofte får du bytte fly en gang i Europa og en gang i Malaysia for å komme deg ut til øyene.
Louisewinberg
Louise Winberg
Publisert: 2011-10-31
Oppdatert: 2012-09-02
Reis til varmen i Asia i vinter

Reis til Malaysia

Fly til Malaysia  fr. 4 772 kr
Hotell i Malaysia  fr. 73 kr/natt
Hellas for voksne
Foto: Apollo
>
Ferie for to – hvor skal du dra? Vi har gjennomsøkt charterarrangørenes Hellas, og funnet frem seks greske øyer som er helt perfekt for deg som ikke har langgrunne strender og barnevennlig som viktige faktorer når du skal bestille din sommerferie.
Storbyhotell med basseng
Foto: Ving
>
Krydre storbyhelgen med et bad Storbyferie i sommer? Her er cityhotellene for deg som vil kunne ta deg et forfriskende bad mellom shopping og severdigheter.
Firestjerners all inclusive under 5000
Foto: Thinkstock
>
Rimelig luksus for alle i sommer er har vi funnet fram charterhotell med høy standard på destinasjoner der du kan få en ferieuke for under 5000 kroner i sommer.
Her bor du best i Cape Town
Foto: Thinkstock
>
En nybegynnerguide til Cape Town I hvilket område skal du booke ditt hotell, guest house eller bed & breakfast? Vi tipser om våre favoritter.
4 deilige spaopplevelser i Norge
Foto: Thief Spa / Studio Dreyer Hensley
>
Her kan du skjemme bort deg selv Man trenger ikke å reise langt for å få en helt fantastisk spaopplevelse, også her hjemme i Norge finnes det noen helt utrolige spahotell. Her tipser vi om fire favoritter.
New York – de beste tipsene
Foto: Thinkstock
>
Her finner du gullkornene i The City Istedenfor å skrive om det samme vanlige så legger vi Frihetsgudinnen, Empire State Building, Top of the Rock, Central Park, Wall Street, Macy`s, Fifth Avenue, Times Square, Grand Central Station, National September 11 Memorial og The Guggenheim bak oss.
Tyrkia – kongen av all inclusive
Foto: Ving
>
Enkelt, komfortabelt og rimelig for hele familien Det er ikke lenge siden all-inclusive forknippet med store cruiseskip og veldig eksklusive hotellanlegg kun for de med veldig tykk pengebok, men i dag er dette en reiseform for alle i alle prisklasser.
Stor guide til Kroatias beste reisemål
Foto: Thinkstock
>
Her får sommerens beste ferie Kroatia blir bare mer og mer og populært for hvert år, og det er lett å forelske seg i dette landet. Her får du en stor oversikt over de beste reisemålene slik at du velger rett i sommer.
Sommerens 100 billigste charterreiser
Foto: Thinkstock
>
Gjør et feriekupp i dag! Alle vil reise på sommeren og da går prisene på charterreiser opp. Men det er mulig å gjøre et kupp – her finner du sommerens 100 billigste charterreiser.
5 rimelige hotell i Stockholm
Foto: Rica Hotel Kungsgatan
>
Ta en weekend i den svenske hovedstaden Ta en titt på disse fem hotellene så får du penger til overs for shopping, men du bor likevel både bra og komfortabelt.